Monday, 19 January 2015

Feedback Karipap Pusing


Wahh thank you @rosnizaraoff sbb print screen msg dari kawan beliau. 
Alhamdulillah feedback dari happy customer  Karipap Pusing Niena Halal Mart
 mmg rangup, intinya banyak.. mmg puas makan. Kuih hijau tu adalah Kuih Puteri 
Ayu gebu dan lembut! Tak erlu kukus dah.. hanya microwave 2 minit je! 
Dah la mudah.. sedap pulak tu. Rugi tak cuba! 

Boleh hubungi 019 6277607 atau 0129105672 atau 
agent agent kami utk dapatkan produk2 yee! TQQQ!


Stokis di KUANTAN, PAHANG

Berita baik untuk rakan rakan yang tinggal di area Kuantan!
Anda kini dah boleh cuba produk produk kami di 
IZZATI FROZEN FOOD
Karipap Pusing, Pulut Panggang, Kasturi, Cucur Badak,
Aiskrim Goreng, dan pelbagai lagi! 
Singgah yaaa !





Stokis di Rawang (Kedai Frozen)

Stokis kami di RAWANG.  All the best to you Sue. 
Kepada yang tinggal berdekatan, boleh dptkan produk2 kami di 
Honeysue Frozen Food, Rawang.
Terdapat pelbagai jenis produk makanan sejuk beku kat sana.. 
paling special Aiskrim Goreng tau!


Wednesday, 7 January 2015

Freezer dah sampai! (Pakej RM 5000)



Alhamdulillah permohonan pakej RM 5000 telah lulus dr pihak TEKUN buat usahawan2
 (rakan niaga) kami.. delivery freezer pun dah dibuat ke rumah masing masing. 
Selamat berjaya buat semua!  (pic dari rakan niaga di Seremban)




Saturday, 8 November 2014

Majlis doa selamat

Alhamdulillah selesai majlis doa selamat office baru NIENA FROZEN STATION. Semoga Allah SWT memberkati majlis ini dan semoga kita semua dimurahkan rezeki dan mendapat rezeki yang berkat. Alamat pejabat baru di: Taman Melati Utama, Setapak, Kuala Lumpur.








Safiyya tv9

Niena Frozen Station (Halal Mart) on air di slot business program SAFIYYA TV9. Thank you so much kpd crew yang datang interview. Semoga business frozen food makin maju dalam industri produk makanan Muslim, insyaAllah.






Friday, 26 September 2014

Shooting & Interview bersama TV9

Thank you to TV9 SAFIYYA crews for coming dan interview Niena Marketing Services (Niena Halal Mart). Kami juga menjemput beberapa agent kami untuk sama sama shooting bersama TV9. Thank you to our agents for your cooperation. 

Semoga kita sama sama berjaya memajukan perniagaan makanan halal muslim. All the best semua! Tarikh dan masa siaran akan di update nanti ya








Delivery delivery!

Our founder, Cik Niena sedang mengira bungkusan produk produk Niena Halal Mart yang telah di order dari agent - agent kami. Sedia untuk deliver! (KL dan Lembah Klang) 

Soon kami akan update senarai agent dan stokis, jadi jika anda berminat untuk dapatkan produk kami, boleh terus hubungi mereka! Stay tuned ;)



Monday, 14 July 2014

Booth 4 dan 5 di Jusco Au2 Setiawangsa

PELBAGAI PILIHAN PRODUK MENARIK !


Nak tahu apa yang ada di booth kami?


Sejuk beku:- karipap pusing, cucur badak, popia otak2, pulut panggang, roti bom, roti canai, murtabak, samosa, popia sayur, steaks, chicken chop, pizza pepperoni, lasagna, macaroni cheese, kasturi, aiskrim goreng

Kering:- Biskut raya pelbagai jenis (tart, snow almond, almond london, bangkit cheese, white choc cookies, cornflakes dan banyak lagi), kuih kampit, pretzels, rainbow cookies, pelbagai jenis kerepek rangup

ALL BELOW RM 25!


Lokasi: JUSCO AU2 SETIAWANGSA (bersebelahan Starbucks)
Masa: 10 am - 10 pm setiap hari hingga 26 july








Saturday, 5 July 2014

RAYA BAZAAR 2014 DI JUSCO AU2 SETIAWANGSA

Salam. Sepanjang bulan Ramadhan ini, booth NIENA HALAL MART akan dibuka dari 10 am - 10 pm setiap hari sehingga 26 JULY 2014. Dapatkan hampir 30 jenis pilihan produk sejuk beku, biskut raya dan kerepek di booth kami (booth 4 & 5, Jusco AU2 Setiawangsa) (bersebelahan Starbucks). Produk produk Niena Halal Mart dijual dengan harga promosi di sini! Jom datang beramai-ramai ya! Jumpa anda di sana 



 








Monday, 20 January 2014

Pakej perniagaan mudah bersama Niena Halal Mart


Nak berniaga produk sejuk beku tapi tiada modal? 

Jom sertai pakej perniagaan mudah dgn Niena Halal Mart. 
Modal pinjaman RM5000 disediakan dalam bentuk bahan serta produk jualan
Anda boleh terus mula menjalankan perniagaan ini serta merta. 
Basically dalam pinjaman modal RM5000 anda akan mendapat Chest Freezer, Flyers/Bunting/Poster dan Produk produk dari Niena Halal Mart. 
Terbuka kepada yang dah mula berniaga atau baru nak mulakan perniagaan. 
For further information, please feel free to contact 0129105672 or 019 6277607. 
Terima Kasih.